Boiler electric Tesy Compact GCA 1015L52RC,10 L, 1500W, alb

SKU: 000000000010809650 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Boiler electric Tesy Compact GCA 1015L52RC,10 L, 1500W, alb

Boiler electric Tesy Compact GCA 1015L52RC este un sistem de incalzire a apei pentru utilizarea rezidentiala. Boilerul are o capacitate de 10 litri, iar tipul de montare este vertical pe perete. Are panou de comanda mecanic, functional si comod, si face parte din clasa B de eficienta energetica. Rezervorul boilerului este protejat cu sticla ceramica. Functiile produsului sunt: Termostat ajustabil Intrerupator on/off Supapa de siguranta Anod de magneziu Acest boiler poate fi montat atat sub ch

Aici online Boiler electric Tesy Compact GCA 1015L52RC,10 L, 1500W, alb

Transport:

Livrăm produsele comandate de pe site-ul mathaus.ro pe întreg teritoriul României, din magazinele MatHaus sau depozitele Arabesque. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Arabesque/MatHaus sau servicii de curierat.

Modalitate de plata:

Plata ramburs în numerar la livrare
Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii MatHaus sau Arabesque. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul
Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină.

Plata online cu cardurile de rate (fără dobândă)
Poți opta pentru achiziționarea produselor de pe site

Ai drept de Retur pentru Boiler electric Tesy Compact GCA 1015L52RC,10 L, 1500W, alb

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014

Declinare de responsabilitate

Suntem un site de tip catalog online ce prezintă produse al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina.

Informații suplimentare

Brand