Boiler lemn-electric Ariston SLE 80, 1200 W, 75 l, 0.8 Mpa

SKU: 000000000011113804 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Boiler lemn-electric Ariston SLE 80, 1200 W, 75 l, 0.8 Mpa

Boilerul Ariston SLE de 75 de litri functioneaza pe lemne sau electric, iar montajul se realizeaza pe pardoseala. Acest boiler permite incarcarea simpla a unei cantitati mari de lemne datorita constructiei speciale a focarului. Boilerul pe lemne Ariston se fabrica in doua versiuni SL80 doar pe lemne, si SLE80 functionare pe lemne sau electric. Modelul SLE 80 functioneaza independent atat pe lemne, cat si electric. Versiunea electrica SLE are rezistenta electrica de 1200 W, termostat si capac

Aici online Boiler lemn-electric Ariston SLE 80, 1200 W, 75 l, 0.8 Mpa

Transport:

Livrăm produsele comandate de pe site-ul mathaus.ro pe întreg teritoriul României, din magazinele MatHaus sau depozitele Arabesque. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Arabesque/MatHaus sau servicii de curierat.

Modalitate de plata:

Plata ramburs în numerar la livrare
Poți efectua plata comenzii tale la livrarea produselor de către curier sau șoferii MatHaus sau Arabesque. Plata se face în numerar (cash), în momentul livrării produselor. În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Plata online folosind cardul
Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină.

Plata online cu cardurile de rate (fără dobândă)
Poți opta pentru achiziționarea produselor de pe site

Ai drept de Retur pentru Boiler lemn-electric Ariston SLE 80, 1200 W, 75 l, 0.8 Mpa

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014

Declinare de responsabilitate

Suntem un site de tip catalog online ce prezintă produse al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina.

Informații suplimentare

Brand